Puppy opvang

Als u een pup wilt, gaat u over verschillende dingen nadenken, en zo ook over het uitlaten. De eerste twee weken kunt u misschien nog wel vrij krijgen, maar hoe gaat het daarna? Een pup mag pas met een hondenuitlaatservice mee wandelen als hij/zij ongeveer 7 a 8 maanden is, hoe lost u dit op? Voor vele een reden om af te haken en te besluiten om geen hond te nemen, als er geen familie/buren of vrienden beschikbaar zijn om de pup uit te laten.

DE ROEDEL EXPRESS BIEDT U EEN PUPPY OPVANG AAN!!

Uw pup kunt u bij ons brengen tussen 07:00 uur en 09:00 uur op de door u gewenste werkdagen.
Zij worden met veel liefde door ons opgevangen, en er zal u pup gedurende dag niks ontbreken. In onze hondenwoonkamers kunnen de pups slapen, spelen en onder begeleiding zonder verveling de dag doorkomen. Ook zullen de pups op onze speelweide lekker met andere pups te spelen, graven of lekker rond snuffelen. Omdat pups nog niet de te lang mogen spelen en rennen, zullen wij afhankelijk van de leeftijd pauzes in lassen om de pups even laten te rusten.

Gedurende dag zullen de pups zich binnen en buiten bevinden net zoals “thuis”.

Tussen 16:00 uur en 18:00 uur kunt u uw pup weer ophalen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U EN UW PUP:

  • • De pup wordt goed gesocialiseerd met andere honden
  • • Voor u geen zorgen dat de pup nodig moet plassen of de hele dag alleen thuis is.

Pups kunnen vanaf negen weken bij de De Roedel Express terecht, als zij hun tweede enting hebben gehad en zijn gechipt. Wij adviseren u om uw hond ook te laten enten tegen kennelhoest.