Hondentrainingen

De Roedel Express blijft zich ontwikkelen. Vanaf september 2019 mogen we met trots zeggen dat Linda van der Ende met haar Hondenschool Happy2gether zich bij ons op het terrein heeft gevestigd.

Over Linda

linda van der endeMijn naam is Linda van der Ende. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden. Onze boxer stond al bij mijn wieg te kijken. Toen ik op mezelf ging wonen, nam ik natuurlijk ook een hond. En zo kwam ik terecht bij een hondenschool. Na een paar cursussen te hebben gedaan met mijn honden, werd mij gevraagd of ik stage wilde lopen en de opleiding tot kynologisch instructeur wilde gaan doen. Ik heb deze opleiding met mooie cijfers afgerond. Inmiddels ben ik naast instructeur ook trainer van blindegeleidehonden.

Ik heb zelf twee Bulgaarse honden in huis, waardoor ik veel ervaring heb in het omgaan met buitenlandse honden. Ik heb ondertussen heel wat jaren ervaring in het lesgeven opgedaan en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier en passie. De band nog beter maken tussen hond en mens is een belangrijk onderdeel in mijn lessen. Samen leren, samen spelen = Happy2gether.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, meer te leren over gedrag en om steeds weer nieuwe ideeën op te doen om de lessen zo leuk mogelijk te maken, volg ik bijscholingen, workshops/cursussen en ga ik naar lezingen.

Voor meer info: https://www.hondenschoolhappy2gether.nl/index.html