Hondentrainingen

Hondenschool Happy2gether is een hondenschool in Hillegom, waarbij het samenwerken met je hond centraal staat. We trainen op omheinde velden in Hillegom, tevens hebben we een binnenlocatie. Hondenschool Happy2gether maakt gebruik van positieve trainingsmethoden en we werken in kleine groepen (maximaal 7 honden), zodat er veel persoonlijke aandacht is. Verder traint er maar 1 groep tegelijk, waardoor er rust is tijdens de lessen. We geven zowel opvoedcursussen als verschillende vormen van hondensport. Kijk hiervoor bij cursussen/trainingen . Alle honden zijn welkom, jong of oud, klein of groot. Voor elke hond is er wel een cursus waar ze aan mee kunnen doen! En natuurlijk is het ook mogelijk om privélessen te volgen. Belangrijk is vooral plezier hebben met je hond en de band sterker maken tussen jullie.

Over Linda

linda van der endeMijn naam is Linda van der Ende. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden. Onze boxer stond al bij mijn wieg te kijken. Toen ik op mezelf ging wonen, nam ik natuurlijk ook een hond. En zo kwam ik terecht bij een hondenschool. Na een paar cursussen te hebben gedaan met mijn honden, werd mij gevraagd of ik stage wilde lopen en de opleiding tot kynologisch instructeur wilde gaan doen. Ik heb deze opleiding met mooie cijfers afgerond. Inmiddels ben ik naast instructeur ook trainer van blindegeleidehonden.

Ik heb zelf twee Bulgaarse honden in huis, waardoor ik veel ervaring heb in het omgaan met buitenlandse honden. Ik heb ondertussen heel wat jaren ervaring in het lesgeven opgedaan en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier en passie. De band nog beter maken tussen hond en mens is een belangrijk onderdeel in mijn lessen. Samen leren, samen spelen = Happy2gether.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, meer te leren over gedrag en om steeds weer nieuwe ideeën op te doen om de lessen zo leuk mogelijk te maken, volg ik bijscholingen, workshops/cursussen en ga ik naar lezingen.

Voor meer info: https://www.hondenschoolhappy2gether.nl/index.html