HOE IS HET ONTSTAAN: locatie Heemstede

In 2006 ben ik ( Natascha Daniels) begonnen met een hondenuitlaatservice en heb dit jaren met heel veel plezier gedaan. Na zoveel jaren zijn er een hele boel verschillende honden mee gegaan met de uitlaatservice met allemaal zo hun eigen karakter en bijzonderheden. Ook hebben de eigenaren van de honden, zo hun eigen wensen met allemaal als zelfde hoofddoel, dat hun hond met veel plezier, voldaan en veilig de dag doorkomen als de eigenaar van huis is.

Wij kregen zoveel verschillende aanvragen, van puppies, oudjes, de "weglopers" of de vraag of de hond de hele dag mee kon i.p.v. 1 uurtje lopen in het duin. Maar met een hondenuitlaatservice kunnen er eigenlijk alleen maar volgroeide honden mee, die los kunnen lopen en omdat er best wat meters gemaakt worden, kunnen de oudjes dit ook niet meer aan. En zijn de honden maximaal 2 á 3 uur van huis en konden wij de honden niet de hele dag opvangen.

Zo kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar een stukje grond, waar ik ruimte heb om aan bijna alle wensen te kunnen voldoen, die mij de afgelopen jaren gepasseerd waren. En daarbij willen wij zelfs nog wat extra service aanbieden.
Toen de Locatie in Hillegom in 3 jaar tijd een succes bleek te zijn en wij zo goed als vol kwamen te zitten, ben ik op zoek gegaan naar een 2de locatie. Dit is eind 2019 dan ook gelukt en willen we per maart 2020 open gaan op onze 2de locatie met een iets ander concept. Hieronder kunt u lezen over onze werkwijze op onze locatie te Heemstede.

HET CONCEPT VAN DE ROEDEL EXPRESS HONDENDAGOPVANG LOCATIE HEEMSTEDE:

Wij willen aan een ieder hun wensen zoveel mogelijk kunnen voldoen.
Waar de hond echt hond kan zijn! Van nature leven honden in een roedel met soort genoten. Bij ons kan uw hond zonder invloeden van buitenaf, weer hond zijn in een roedel. Wij beschikken over maar liefst 500m2 binnenruimte, waar wij een huiselijke sfeer hebben gecreeërd. In verschillende grote huiskamers worden de roedels zo zorgvuldigd mogelijk ingedeeld, om zoveel mogelijk rust te bewaren en elke hond aan zijn behoefte te voorzien. Wij zullen gedurende de dag uw hond vermaken, ook hebben wij hondenspelletjes om 1 op 1 even bezig te zijn met uw hond en hem geestelijk ook te kunnen uitdagen.
Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een speelweide, waar de honden om de zoveel uur lekker kunnen rennen, spelen, rond snuffelen voor een ieder wat wils. Gewoon net zo als thuis!
Tussen 07:00 uur en 09:00 uur kunt u uw hond bij ons afzetten en tussen 16:00 uur en 18:00 uur, kunt u uw hond weer bij ons ophalen. Uiteraard is er de hele dag toezicht en werken wij met meerdere mensen. Zoals u kunt lezen, heeft dit Unieke concept van De Roedel Express hondendagopvang voor een ieder wat wils!

Heeft dit uw interesse opgewekt, dan kan u zich online inschrijven/aanmelden, dan wordt er met u contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Veel plezier op onze website.
Groetjes Team De Roedel Express hondendagopvang