Puppy opvang

Als u een pup wilt, gaat u over verschillende dingen nadenken, en zo ook over het uitlaten. De eerste twee weken kunt u misschien nog wel vrij krijgen, maar hoe gaat het daarna? Een pup mag pas met een hondenuitlaatservice mee wandelen als hij/zij ongeveer 7 a 8 maanden is, hoe lost u dit op? Voor vele een reden om af te haken en te besluiten om geen hond te nemen, als er geen familie/buren of vrienden beschikbaar zijn om de pup uit te laten.

De Roedel Express biedt u een puppy opvang aan!!

Uw pup wordt tussen 08.45 uur en 10.15 uur opgehaald op de door u gewenste werkdagen.
Zij worden met professioneel vervoer opgehaald, en mogen mee om vervolgens op 1 van onze speelweides lekker met andere pups te spelen. Omdat pups nog niet de te lang mogen spelen en rennen, zullen wij afhankelijk van de leeftijd af en toe pauzes in lassen om de pups even laten te rusten.

Kiest u voor een halve dag, dan zal uw pup 2 uur bij ons op de puppy speelweide rond dartelen.
Kiest u voor een hele dag, dan zal uw pup 4 uur bij ons verblijven. Waarvan 1 1/2 uur op de puppy speelweide van 10:30 uur tot 12:00 uur, daarna gaan ze mee naar binnen om een uurtje te rusten en de pups die moeten eten kunnen dan ook een hapje eten. Rond 13:00 gaan de pups weer 1 1/2 uur het veld op, en om 14:30 uur brengen wij de pups moe en voldaan weer thuis. Uiteraard bij slecht weer mogen de pups ook op andere tijden lekker naar binnen en zullen we daar een speelruimte creëren.

Wat zijn de voordelen voor u en uw pup:

  • De pup wordt goed gesocialiseerd met andere honden
  • Zij wennen per direct aan het regelmatig met de auto meegaan
  • Voor u geen zorgen dat de pup nodig moet plassen of de hele dag alleen thuis is.

Pups kunnen vanaf negen weken bij de De Roedel Express terecht, als zij hun tweede enting hebben gehad en zijn gechipt. Wij adviseren u om uw hond ook te laten enten tegen kennelhoest.