HOE IS HET ONTSTAAN: locatie Hillegom

In 2006 ben ik ( Natascha Daniels) begonnen met een hondenuitlaatservice en heb dit jaren met heel veel plezier gedaan. Na zoveel jaren zijn er een hele boel verschillende honden mee gegaan met de uitlaatservice met allemaal zo hun eigen karakter en bijzonderheden. Ook hebben de eigenaren van de honden, zo hun eigen wensen met allemaal als zelfde hoofddoel, dat hun hond met veel plezier, voldaan en veilig de dag doorkomen als de eigenaar van huis is.

Wij kregen zoveel verschillende aanvragen, van puppies, oudjes, de "weglopers" of de vraag of de hond de hele dag mee kon i.p.v. 1 uurtje lopen in het duin. Maar met een hondenuitlaatservice kunnen er eigenlijk alleen maar volgroeide honden mee, die los kunnen lopen en omdat er best wat meters gemaakt worden, kunnen de oudjes dit ook niet meer aan. En zijn de honden maximaal 2 á 3 uur van huis en konden wij de honden niet de hele dag opvangen.

Zo kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar een stukje grond, waar ik ruimte heb om aan bijna alle wensen te kunnen voldoen, die mij de afgelopen jaren gepasseerd waren. En daarbij willen wij zelfs nog wat extra service aanbieden.

HET CONCEPT VAN DE ROEDEL EXPRESS HONDENDAGOPVANG LOCATIE HILLEHOM:

Wij willen aan een ieder hun wensen zoveel mogelijk kunnen voldoen.
Waar de hond echt hond kan zijn! Van nature leven honden in een roedel met soort genoten. Bij ons kan uw hond zonder invloeden van buitenaf, weer hond zijn in een roedel.
Wij beschikken over maar liefst 2 voetbalvelden (+-17.000m2) aan grond. Wij vangen honden hele en halve dagen op, op 1 van onze speelweides. Kiest u voor een halve dag dan zal uw hond zich rond het middag uur maar liefst 2 uur op 1 van de speelweides bevinden. Met een hele dag zal uw hond, en in de ochtend en middag (+- van 10:30 tot 14:30 uur)maar liefst 4 uur zich lekker op 1 van onze speelweides bevinden en met het ophalen en thuis brengen zijn de honden behoorlijk wat uurtjes van huis. Bij erg slecht weer kunnen de honden schuilen.

Daarnaast hebben wij ook aparte speelweides voor de puppy's en de oudjes. Luistert uw hond niet zo goed of vindt u het eng om uw hond los te laten en/of mee te geven aan een hondenuitlaatservice, bij ons kunt u uw hond zonder problemen meegeven en minimaal 2 uur lekker laten rond rennen, spelen en/of lekker rond snuffelen op 1 van onze omheinde speelweides. Wij beschikken ook over een binnen ruimte, tevens kunnen de honden ook op de speelweides schuilen. Ook hebben wij een binnenruimte waar wij pups kunnen laten rusten.

Uiteraard is er de hele dag toezicht en werken wij met meerdere mensen. Mijn "rechterhand" is Michele de Koning. Michele de koning die ik al van kinds af aan ken, is zelf al jaren zelfstandig ondernemer in een ander vak, daarnaast is haar passie (haar) honden en heeft ze dit uitgewerkt in de hondensport/hondenshows en fokken, daarnaast zit ze in het bestuur van een hondenclub.

Ook kunt u bij ons op het terrein hondentrainingen, workshops en lezingen volgen, meer informatie hierover kunt vinden onder het kopje HONDENTRAININGEN.

Zoals u kunt lezen, heeft dit Unieke concept van De Roedel Express hondendagopvang voor een ieder wat wils!

Voor verdere info over, tarieven, trainingen, etc kunt u op onze website vinden. Ook kunt u altijd bellen of mailen als er iets nog onduidelijk is.

Heeft dit uw interesse opgewekt, dan kan u zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

Veel plezier op onze website.
Groetjes Team De Roedel Express hondendagopvang