Hondentrainingen

logo wereldhondGWEN VAN LEEUWE is op ons terrein gevestigd met haar hondentraining centrum WERELDHOND!

gwen van leeuweHier geeft Gwen trainingen, workshops en interessante lezingen. Hieronder een kleine beschrijving over de methode die Gwen hanteert. Voor meer informatie kunt u kijken op: WERELDHOND (graag als je hier op klikt dat je in een apart scherm, de website van gwen wordt geopend. https://www.wereldhond.nl/ )

Methode:

Elke hond is uniek, net als ieder mens. Ook iedere relatie tussen mens en hond is uniek. Om hondengedrag wenselijk voor ons mensen te maken zijn er veel methodes in de laatste jaren ontwikkeld. De methodes van WERELDHOND zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken die gedaan zijn m.b.t. hondengedrag en welzijn. De wetenschap staat nooit stil. Op dit gebied school ik mijzelf regelmatig bij zodat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen en jou de juiste begeleiding en training kan geven. Ik geloof niet dat er één methode of manier is, maar dat training en begeleiding op maat de beste methode is. Kennis en de relatie tussen eigenaar en hond spelen daarin een onmisbare rol.

In de trainingen staat het welzijn van de hond bovenaan, maar natuurlijk ook de vraag en wens van de eigenaren. Graag laat ik mensen begrijpen wat honden drijft om bepaald gedrag wel of niet te tonen. Meer kennis over het gedrag van uw hond zal de relatie versterken. Bij de hond spelen ras eigenschappen, karakter, leerervaringen, omgeving en gezondheid allemaal een grote rol voor het gedrag van de hond. Net als bij mensen komt gedrag voort uit een actie dat een hond motiveert om te reageren. Het is belangrijk deze motivatiefactor te begrijpen zodat de relatie tussen jou en jouw hond zo sterk mogelijk kan worden.

Doordat de groep uit maximaal 6 honden bestaat is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook ontvang je direct na de les een mail met de behandelde onderwerpen en oefeningen van de cursus. Zo kun je thuis alles nog eens rustig nalezen. Daarnaast wordt bij slecht weer BINNEN getraind en zijn er grote buitenvelden tot onze beschikking.

Samengevat waar WERELDHOND voor staat:

  • Wetenschappelijke onderbouwde methodes over gedrag, welzijn en trainen van honden
  • Moderne en enthousiaste manier van lesgeven
  • Op maat en persoonlijke aandacht in kleine groepen
  • Alles gebaseerd op het welzijn van jouw hond! 

Naast diverse groepstrainingen, individuele trainingen, een speciale uitlaat-service en een webshop bieden wij ook te gekke workshops en lezingen.

De trainingen van Wereldhond zijn divers. Body & Mind op verschillende niveaus, Puppy training, Kind en hond trainingen, Gehoorzaamheid, Speur en denk workshops en nog veel meer! Kijk op Wereldhond voor het aanbod!

De locatie te Hillegom, grenzend aan Heemstede, bestaat uit grote velden en heeft een BINNEN terrein voor trainingen! Lekker voor de winter en de Nederlandse regenbuien! 
Wil je op de hoogte worden gehouden van het aanbod, nieuwe aanbiedingen en leuke informatie over honden ontvangen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Tot ziens bij Wereldhond!

Groetjes, Gwen

Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met: WERELDHOND (graag als je hier op klikt dat je in een apart scherm, de website van gwen wordt geopend. https://www.wereldhond.nl/ )
Plezier voor hond en mens!